25,610,633 opinii

5,181 marek
457,840 produktów
Laptopy i notebooki
Diplotop – porównanie produktów - gromadzi opinie i testy użytkowników ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENTDzięki nieocenionej bazie danych, 17 opinii o Laptopy i notebooki ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT, Diplotop porównuje Laptopy i notebooki ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT z jego konkurentami, aby wybrać najlepszy produkt.

Linki sponsorowane
Szukaj
Marka lub producent:
Nazwa produktu :

Wszystkie numery referencyjne Laptopy i notebooki - ACER
Najlepsze produkty Laptopy i notebooki - ACER
Lista marek i producentów
ACER
APPLE
ASUS
DELL
FUJITSU
HERCULES
HP
LENOVO
MEDION
MSI
PACKARD BELL
PHILIPS
SAMSUNG
SONY
TOSHIBA
Znajdź najlepsze produkty
Laptopy i notebooki
Drukarki
Routery
Pendrive'y
Dyski twarde
Monitory
Skanery
Karty graficzne
Płyty główne
...
wysoka wydajność Niezawodność
Łatwość obsługi Wart swojej ceny

Opinia o ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT

Użytkownicy ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT uważają, że jest praktyczny i przyjazny użytkownikowi.Użytkownicy uważają, że produkt jest bardzo niezawodny., Użytkownicy niemalże są zgodni w tej kwestii. Możesz zajrzeć na forum ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT aby dowiedzieć się z jakimi problemami spotykają się użytkownicy oraz jak je rozwiązują.

Produkt jest uważany przez użytkowników za dużo bardziej wydajny niż produkty konkurencyjne., W tej kwestii użytkownicy są jednomyślni. Produkt otrzymał bardzo dobrą ocenę w kategorii cena/jakość Możesz pobrać instrukcję dla ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT aby upewnić się, że produkt spełnia Twoje wymagania.
Linki sponsorowane

Łatwość obsługi
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT jest łatwy w użyciu?

17 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT jest bardzo łatwy w obsłudze.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

00000344321
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.00
= 1.50

Przeciętny wynik wynosi 7, a średnia różnica 1.5.
wysoka wydajność
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT jest bardzo wydajny?

17 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT jest w swojej kategorii na najwyższym poziomie technicznym, oferuje najwyższą jakość lub możliwości.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

00000126440
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.47
= 1.20

Przeciętny wynik wynosi 7.47, a średnia różnica 1.2.
Niezawodność
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT jest solidny i wytrzymały?

17 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że uważasz ACER SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT jako produkt bardzo solidny, który będziesz mógł używać długo zanim się uszkodzi.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

00000153431
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.35
= 1.40

Przeciętny wynik wynosi 7.35, a średnia różnica 1.4.
Wart swojej ceny
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy SWIFT 3 SF314-51-39ZJ ARGENT ma dobry stosunek ceny do jakości?

17 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że uznajesz produkt za niedrogi w porównaniu do jego możliwości.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

00000340532
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.41
= 1.70

Przeciętny wynik wynosi 7.41, a średnia różnica 1.7.

Skontaktuj się z Diplotop
Główne marki
Najlepsze produkty
Produkty są oceniane regularnie
Nowe produkty
Mapa strony
Rss
Odniesienia zaczynające się na literę A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

All rights reserved.
Użyte znaki towarowe i loga graficzne oraz treści są własnością odpowiednich firm, instytucji czy osób prywatnych.