25,610,633 opinii

5,181 marek
457,840 produktów
Laptopy i notebooki
Diplotop – porównanie produktów - gromadzi opinie i testy użytkowników ACER SWIFT 3 SF314-51-5246 ORDzięki nieocenionej bazie danych, 8 opinii o Laptopy i notebooki ACER SWIFT 3 SF314-51-5246 OR, Diplotop porównuje Laptopy i notebooki ACER SWIFT 3 SF314-51-5246 OR z jego konkurentami, aby wybrać najlepszy produkt.

Linki sponsorowane

Pobierz przewodnik lub podręcznik użytkownika dla ACER SWIFT 3 SF314-51-5246 OR.

Szukaj
Marka lub producent:
Nazwa produktu :

Wszystkie numery referencyjne Laptopy i notebooki - ACER
Najlepsze produkty Laptopy i notebooki - ACER
Lista marek i producentów
ACER
APPLE
ASUS
DELL
FUJITSU
HERCULES
HP
LENOVO
MEDION
MSI
PACKARD BELL
PHILIPS
SAMSUNG
SONY
TOSHIBA
Znajdź najlepsze produkty
Laptopy i notebooki
Drukarki
Routery
Pendrive'y
Dyski twarde
Monitory
Skanery
Karty graficzne
Płyty główne
...
wysoka wydajność Niezawodność
Łatwość obsługi Wart swojej ceny

Opinia o ACER SWIFT 3 SF314-51-5246 OR

Średnio użytkownicy uważają, że ACER SWIFT 3 SF314-51-5246 OR jest bardzo praktyczny.Nabywcy uważają, że produkt nie wyróżnia się niezawodnością ani odpornością., Oraz wielu użytkowników podziela to zdanie. Jeśli masz wątpliwości lub potrzebujesz pomocy, forum Diplofix pomoże Ci wybrać między ACER SWIFT 3 SF314-51-5246 OR i innymi produktami.

Użytkownicy uznali produkt za bardzo wydajny., Co więcej, większość użytkowników podziela tą opinię. Użytkownicy uważają, że produkt jest oferowany we właściwej cenie Unikniesz niemiłych niespodzianek, jeżeli obejrzysz instrukcję dla ACER SWIFT 3 SF314-51-5246 OR przed zakupem.
Linki sponsorowane

Łatwość obsługi
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy SWIFT 3 SF314-51-5246 OR jest łatwy w użyciu?

8 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że ACER SWIFT 3 SF314-51-5246 OR jest bardzo łatwy w obsłudze.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

00000102131
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 8.00
= 1.50

Przeciętny wynik wynosi 8, a średnia różnica 1.5.
wysoka wydajność
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy SWIFT 3 SF314-51-5246 OR jest bardzo wydajny?

8 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że ACER SWIFT 3 SF314-51-5246 OR jest w swojej kategorii na najwyższym poziomie technicznym, oferuje najwyższą jakość lub możliwości.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

00000110222
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 8.13
= 1.70

Przeciętny wynik wynosi 8.13, a średnia różnica 1.7.
Niezawodność
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy SWIFT 3 SF314-51-5246 OR jest solidny i wytrzymały?

8 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że uważasz ACER SWIFT 3 SF314-51-5246 OR jako produkt bardzo solidny, który będziesz mógł używać długo zanim się uszkodzi.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

00000220121
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.25
= 1.80

Przeciętny wynik wynosi 7.25, a średnia różnica 1.8.
Wart swojej ceny
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy SWIFT 3 SF314-51-5246 OR ma dobry stosunek ceny do jakości?

8 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że uznajesz produkt za niedrogi w porównaniu do jego możliwości.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

00000131111
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.13
= 1.60

Przeciętny wynik wynosi 7.13, a średnia różnica 1.6.

Skontaktuj się z Diplotop
Główne marki
Najlepsze produkty
Produkty są oceniane regularnie
Nowe produkty
Mapa strony
Rss
Odniesienia zaczynające się na literę A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

All rights reserved.
Użyte znaki towarowe i loga graficzne oraz treści są własnością odpowiednich firm, instytucji czy osób prywatnych.