25,610,633 opinii

5,181 marek
457,840 produktów
Laptopy i notebooki
Diplotop – porównanie produktów - gromadzi opinie i testy użytkowników ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENTDzięki nieocenionej bazie danych, 14 opinii o Laptopy i notebooki ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT, Diplotop porównuje Laptopy i notebooki ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT z jego konkurentami, aby wybrać najlepszy produkt.

Linki sponsorowane
Szukaj
Marka lub producent:
Nazwa produktu :

Wszystkie numery referencyjne Laptopy i notebooki - ACER
Najlepsze produkty Laptopy i notebooki - ACER
Lista marek i producentów
ACER
APPLE
ASUS
DELL
FUJITSU
HERCULES
HP
LENOVO
MEDION
MSI
PACKARD BELL
PHILIPS
SAMSUNG
SONY
TOSHIBA
Znajdź najlepsze produkty
Laptopy i notebooki
Drukarki
Routery
Pendrive'y
Dyski twarde
Monitory
Skanery
Karty graficzne
Płyty główne
...
wysoka wydajność Niezawodność
Łatwość obsługi Wart swojej ceny

Opinia o ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT

Użytkownicy nie mają szczególnych problemów z obsługą ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT.Użytkownicy uważają produkt za względnie nietrwały., Co więcej, większość użytkowników podziela tą opinię. Jeśli chcesz się upewnić, że ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT spełnia wszystkie Twoje wymagania – wykorzystaj doświadczenie innych użytkowników Diplofix.

Zdaniem nabywców, produkt jest bardzo wydajny., Użytkownicy niemalże są zgodni w tej kwestii. Użytkownicy uznali, że produkt wart jest swojej ceny Znajdziesz odpowiedź na wszystkie pytania w instrukcji dla ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT (informacje, specyfikacje, rozmiar, akcesoria, itp).
Linki sponsorowane

Łatwość obsługi
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT jest łatwy w użyciu?

14 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT jest bardzo łatwy w obsłudze.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

00000341132
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.21
= 1.90

Przeciętny wynik wynosi 7.21, a średnia różnica 1.9.
wysoka wydajność
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT jest bardzo wydajny?

14 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT jest w swojej kategorii na najwyższym poziomie technicznym, oferuje najwyższą jakość lub możliwości.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

00000313232
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.50
= 1.70

Przeciętny wynik wynosi 7.5, a średnia różnica 1.7.
Niezawodność
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT jest solidny i wytrzymały?

14 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że uważasz ACER SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT jako produkt bardzo solidny, który będziesz mógł używać długo zanim się uszkodzi.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

00000532211
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 6.57
= 1.50

Przeciętny wynik wynosi 6.57, a średnia różnica 1.5.
Wart swojej ceny
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy SWIFT 3 SF314-51-535U ARGENT ma dobry stosunek ceny do jakości?

14 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że uznajesz produkt za niedrogi w porównaniu do jego możliwości.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

00000623201
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 6.36
= 1.50

Przeciętny wynik wynosi 6.36, a średnia różnica 1.5.

Skontaktuj się z Diplotop
Główne marki
Najlepsze produkty
Produkty są oceniane regularnie
Nowe produkty
Mapa strony
Rss
Odniesienia zaczynające się na literę A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

All rights reserved.
Użyte znaki towarowe i loga graficzne oraz treści są własnością odpowiednich firm, instytucji czy osób prywatnych.